Andres tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger etter foredrag:

”Takk for en underholdende, inspirerende og opplysende innledning som vakte stor begeistring hos tilhørerne.”

Brit Brenno, ass. direktør, Stortinget

”Hallvard formidlet komplekse demokratiske utfordringer som bruken av stordata og sosiale medier på en spennende, interessant og underholdende måte under vår Riksdebatt 2017.”

Bård Frydenlund, direktør, Eidsvoll 1814

”Vi kan varmt anbefale Notaker som foredragsholder”.

Cecilie Taule Fjordbakk, avd.dir., Samferdselsdept.

”Han er en flink historieforteller som balanserer alvor og humor på en elegant måte. Det kom mange positive tilbakemeldinger fra publikum etter foredraget, og vi kan trygt anbefale han til alle som både vil lære og ha det morsomt på samme tid.”

Ole Martin Andersen, Norges Markedsanalyseforening

“Notaker fortalte levende og med glimt i øyet om hvordan enkeltgjenstander fra fortiden kaster lys over store endringer i historien. En vitebegjærlig forsamling fikk nyte et spennende foredrag fra en god formidler.”

K. Jonas Nordby, Museene i Akershus

”Oppdatert, morsomt, innsiktsfullt og opplysende foredrag av Notaker om den amerikanske valgkampen. Og en trivelig kar å ha på besøk.”

Nordiske Mediedager, Alumni

”Alle tilbakemeldinger har vært utelukkende positive – vi var på bølgelengde!”

Birger Larsen, Senioruniversitetet i Lillestrøm

”Takk for at du stilte opp for oss! Foredraget ditt ga oss et solid fundament for vår studietur til USA. Jeg tror jeg snakker på alles vegne når jeg sier at det var veldig innsiktsfullt og godt formidlet, noe antallet spørsmål også indikerte.”

Tord Bergesen, Høyre

”(…) fenget en fullsatt aula. Glitrende, simpelthen.”

Omtale på Oslo Katedralskoles nettsider

”Vi inviterte Hallvard Notaker til å holde et lunsjforedrag om den amerikanske valgkampen, og er svært godt fornøyd. Han sitter inne med gode fagkunnskaper, og var oppdatert på fagområdet. Foredraget var både underholdende og lærerikt, og det tilfredsstilte kravene til kunnskap om valgfaglige spissfindigheter selv til byråkrater med særlig interesse for fagfeltet.”

Hallvar Stenseth, Kommunal- og moderniseringsdept.

”Han kommuniserer godt med publikum og presenterer fakta på et nivå som passer alle. Vi fikk kun gode tilbakemeldinger etter hans foredrag hos oss!”

Elisabeth Soleim, biblioteksjef, Kristiansund kommune

”Hallvard var svært profesjonell i dette arbeidet. Det var lett å få til en avtale på forhånd, han gjennomførte foredraget på en svært god og morsom måte og vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne på Hallvards foredrag i ettertid. Jeg anbefaler gjerne Hallvard for lignende foredrag i fremtiden.”

Anders H. Nes, Gyldendal Undervisning

”Spennende og interessant foredrag som gav økt innsikt og forståelse både om amerikansk politikk og det som skjer i den hjemlige andedam.”

Synnøve Konglevoll, samfunnspolitisk avd., LO

”Vi var svært godt fornøyd med foredraget, både innhold og form. Vi fikk både ny innsikt og spennende innfallsvinkler.”

Finn Holden, Pensjonistlaget, Utdanningsforbundet, Oslo

Tilbake til foredrag-siden